Antigif is een ontwerpstudio met een statement en betekenis. Van sterk concept tot opvallend ontwerp. Een eenvoudig, krachtig en herkenbaar beeld creëren waar een achterliggende gedacht achter zit. Daar houden we van!

Naast het ontwerpen, gaan we nog een stapje verder. We denken met onze klanten mee. Uit de gesprekken die we hebben met de klant vormen we een sterk concept en strategie om hun bedrijf zo goed mogelijk en visueel sterk op de markt te zetten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuwe identiteit met logo, typografie, kleur, website, visitekaartjes, flyers en ga zo maar door!

bw-workspace-lighter

Antigif

Een studionaam die misschien de vraag bij je oproept, waar staat het voor? Om de betekenis aan jullie uit te leggen, ontleden we het woord, anti – gif. Gebruik je beide woorden los van elkaar hebben ze een negatieve lading. Breng je ze samen en er ontstaat juist een positief woord, wat is ontstaan uit de formule ( — + — = + ). Volg je het nog? Om het nog even lastiger te maken; Een antigif is natuurlijk ook een middel om een probleem beter te maken. Antigif staat voor ‘De oplossing’.

Diensten

#strategie #concept #identiteit #logo #poster #boek #flyer #bewegwijzering #product #visitekaartje #uitnodiging #sticker #fotografie #zeefdruk #animatie

uitreiking-jheronimusaward2017

Award

Jheronimus Award – 2017

 

Press

Ondernemen in Den Bosch – 2018

Ondernemerscentrum Avans – 2017

Muzikaal Los in Den Bosch – 2017